• All products are added to your cart.

Företag

Ett finskt modeaffär för modemedvetna stadsbor.

Kläder, skor, väskor och accessoarer för herrar och damer. 

BJÖRKQVIST är en specialaffär för herr - och dam mode från Helsingfors. Från oss hittar ni intressanta internationella mode varumärken, skor, väskor och andra accessoarer som man inte hittar någon annanstans i landet, samt bekanta och beprövade kvalitetsmärken. BJÖRKQVIST befinner sig händigt i Helsingfors kärncentrum, i Kluuvi köpcentrum adress Alexandersgatan 9.

BJÖRKQVIST är ett finskt familjeföretag som har varit med inom Helsingfors modevärld sedan 2006. Under tio år har vi vuxit till stadens mest intressanta modeaffär dit våra kunder återvänder när de letar efter syn på stil och god kundservice. Vi koncentrerar oss på att klä ut den stadsbo som letar efter trendiga och avslappnade men sakliga kläder för arbete och fritid.

Vi erbjuder ett klassiskt och skandinaviskt synsätt av stadsmode med ett europeiskt twist. I vårt urval finns säsongens mode och specialiteter från internationellt uppskattade modemärken samt växande aktuella nykomlingar. Vårt sortiment täcker kläder för herrar och damer, väskor, skor och andra accessoarer. Alla produkter har blivit valda för att besvara den finländska uppfattningen om bra värde för pengarna med betoning på kvalitet.

Björkqvist Helsinki, Alexandersgatan 9 Köpcentrum Kluuvi, 00100 Helsingfors

Björkqvist nätbutik:  www.bjorkqvist.fi  | www.muotianyt.fi