Tillbaka

YAYA

FILTER

YAYA

Passion för handel, skapande, positiv atmosfär och en bra mängd humor grundade YAYA 1992. Att resa och upptäcka småskatter inspirerar oss att skapa kollektioner. Kärlek, skratt och massor av starkt kaffe är vad detta företag går på. Vi erbjuder är en blandning av autentiska objekter. Både feminin och kantig eller nonchalant, avslappnad med en feminin twist. Våra produkter är basen i varje kvinnas garderob.

Öst eller väst hem är bäst. YAYA är inte en person, det är inte en ålder, det är inte bara en bra jacka. Det är ett sätt att leva. Och även om vi gillar att resa, tror vi att det inte finns någon plats som hemma. Det är därför vi tror på att kombinera kläder med livsstilsprodukter. Våra produkter är ett urval av vintage och industriella, med en aning om strandliv. Friluftslig rolig och charmig glädje. 

Jämför produkter Radera vald

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbsidorna. Med att fortsätta godkänner du detta KLAR Mer om cookies »
← Återgå till backoffice    Denna butik är under uppbyggnad. Alla beställningar kommer inte att behandlas eller uppfylls. Hide