• All products are added to your cart.

Toimitus ja palautus

 

Toimitus

Björkqvist Helsinki Oy tarjoaa Postin tuottaman kuljetuspalvelun, jonka hinta on 5,00 euroa. Yksittäisen tilauksen tuotteet voidaan toimittaa useammassa lähetyksessä, mutta pyrimme postittamaan kaikki tuotteet yhdessä erässä. 

Tarjoamme myös mahdollisuuden noutaa tuotteen Kluuvin myymälästämme. Nouto on maksuton ja tuote voidaan noutaa välittömästi maksutapahtuman jälkeen.

Valmiin tilauksen käsittely pyritään tekemään 48 tunnin sisällä sen vastaanottamisesta. Valmiilla tilauksella tarkoitetaan tilausta, jonka kaikki tuotteet ovat varastossamme ja varattuina tilaukseen, sekä tilauksen maksutapa on hyväksytty. 

Björkqvist Helsinki Oy ei ota vastaan verkkokaupassa varauksia. On hyvä huomioida, että kaikkia tuotteita ei ole saatavilla verkkokaupasta. 

Palautus

Tilaamillasi tuotteilla on Kuluttajasuojalain mukainen 14 vrk:n  palautusoikeus tuotteen vastaanottamisesta. Tämän jälkeen tapahtuvia palautuksia emme valitettavasti voi hyväksyä.

Björkqvist Helsinki Oy ei vastaa palautuskustannuksista. Tuote tulee palauttaa täydellisessä kunnossa ml. alkuperäiset pakkausmateriaalit, hinta- ja tuoteselostelaput ja sen pitää olla ostohetkeä vastaavassa kunnossa, jotta tuote voidaan asettaa uudelleen myyntiin. Tuotteen kuljetuskustannuksia ei palauteta.

Palautusoikeuden rajoitukset määräytyvät kuluttajansuojalain 6. luvun 16 mukaisesti: Sinetöidyillä tuotteilla ei ole palautusoikeutta, kun tuotepakkaus on avattu. Hygienia- ja intiimituotteilla ei ole palautusoikeutta pakkauksen avaamisen jälkeen, koska tuote ei ole palautettavissa myyntiin luonteensa vuoksi. Hygienia- ja intiimituotteita ovat esimerkiksi hajusteet, saippuat, rasvat, voiteet.

Ostaja vastaa lain mukaisesti arvon alentumisesta, jos hän on ottanut tuotteen käyttöön. Palautettavat tuotteet tulee pakata huolellisesti ja ostaja vastaa tuotteen kunnosta sen palautuskuljetuksen ajan.

Ilmoita palautuksesta aina asiakastilillesi ennen palauttamista. Etsi palautettavan tuotteen tilaustiedot ja klikkaa Näytä -> Palauta tuote ja vastaa kysymyksiin.Saat paluuviestinä sähköpostin jonka jälkeen voit tehdä palautuksen. Tuote on palautettava viipymättä ilmoituksen teon jälkeen. 
HUOM! Pelkkä tavaran palauttaminen ilman ennakkoilmoitusta ei riitä.

2. Liitä palautusilmoitukseen: 


     1. Tilaajan nimi ja yhteystiedot
     2. Tilauksen tilausnumero sekä tilauksen maksutapa


Hyvitys tehdään samalla tavalla kuin olet tilauksen maksanut. Palautuksen mukaan voit liittää kopion meilitse saapuneesta tilausvahvistuksesta ja siitä löydämme helpoiten palautuksen käsittelyssä tarvittavat tiedot. Hyvitys voidaan tehdä myös lahjakorttina. Palautukset käsittelemme keskitetysti kerran viikossa.

Palautusta ei voi lähettää postiennakolla tai matkahuollolla. Ainoa hyväksyttävä palautustapa on Postin asiakaspalautus.

Palauttamiseen voit käyttää  samaa materiaalia, jossa olet lähetyksen saanut. Jos tilaus on toimitettu useana lähetyksenä, palauta tuotteet aina yhtenä lähetyksenä. 

Postin pakettiautomaatista noudetun paketin voi palauttaa automaatin kautta 14 vuorokautta siitä, kun se on noudettu. Tarkemman ohjeistuksen saat pakettiautomaatin näytöltä sekä Postin verkkosivuilta.

Pyydä Postista kuitti palautuksestasi. Kuitti on tosite lähetyksen palauttamisesta, joten säilytä sitä vähintään 3 kuukautta.

Mikäli olemme lähettäneet sinulle viallisen tai väärän tuotteen, palauta tuote ohjeiden mukaisesti. Kirjoita lisäksi palautusilmoituksen Lisätietoja-sarakkeeseen miten vika tuotteessa ilmenee ja haluatko ehjän/oikean tuotteen tilalle. Kun kyseessä on viallinen tai väärä tuote, maksamme uuden vastaavan tuotteen lähetyskulut.

Palautamme maksusuorituksesi 14 päivän kuluessa peruuttamisilmoituksen saatuamme edellyttäen, että olemme vastaanottaneet palautuksen tai olet osoittanut lähettäneesi tuotteet takaisin. Palautus suoritetaan sillä maksutavalla, jota olet käyttänyt tilausta tehdessäsi. Mikäli palautat koko tilauksen, palautamme myös tilauksen toimitusmaksun. Maksukorttiveloitukset palautetaan samalle maksukortille. Jos olet maksanut tilauksesi verkkomaksuna tai laskulla, on tilinumeron ilmoittaminen palautuksen yhteydessä erittäin tärkeää, jotta voimme palauttaa rahat pankkitilillesi.

Kun olet valinnut maksutavaksi laskun ja haluat palauttaa osan tuotteista, vähennä palauttamiesi tuotteiden hinta lähetystä koskevan laskun loppusummasta. Palauttaessasi vain osan tilauksen tuotteista sinun tulee kuitenkin maksaa toimituskulut. Mikäli tuotteet on toimitettu useammassa paketissa, voivat toimituskulut olla eri laskulla kuin pitämäsi tuote. Jos haluat palauttaa koko lähetyksen, voit palauttaa tuotteiden mukana myös tilaukseen liittyvän laskun.

Voit palauttaa tuotteen myös Björkqvist-myymälään 

PALAUTUS MYYMÄLÄÄN

Voit palauttaa tuotteen myös Björkqvist -myymälään Aleksanterinkatu 9, 00100 Helsinki

Kauppakeskus Kluuvi 2.Krs.