• All products are added to your cart.

Vastuuvapauslauseke

Björkqvist Helsinki Oy ei vastaa vahingosta, joka aiheutuu ylivoimaisesta esteestä. Ylivoimaisena esteenä pidetään sellaista ennalta arvaamatonta seikkaa tai olosuhteiden muutosta, joka on Björkqvist Helsinki Oy:n vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella. Björkqvist Helsinki Oy on velvollinen ilmoittamaan asiakkaalle ylivoimaisesta esteestä viivytyksettä.

Björkqvist Helsinki Oy ei ole korvausvelvollinen sopimusoikeuden tai vahingonkorvausoikeuden perusteella sivuston sisällöstä, aineistoista, käytöstä tai muulla tavoin sivustoon liittyen riippumatta siitä, onko kyseessä suora, välillinen, satunnainen tai seuraamuksellinen menetys tai vahinko, ja riippumatta siitä, onko kyseessä menetykseen, loukkaantumiseen, rangaistukseen tai muuhun liittyvä vahingonkorvaus.

Sivustolla voi olla linkkejä muille sivustoille, jotka ovat kolmansien osapuolten omistamia ja ylläpitämiä. Tällaiset linkit tarjotaan vain käytön helpottamiseksi. Björkqvist Helsinki Oy ei voi vaikuttaa, eikä se hyväksy eikä sillä ole minkäänlaista suhdetta mihinkään kolmansien osapuolten sivustoihin, eikä Björkqvist Helsinki Oy ole millään tavalla korvausvelvollinen minkäänlaisista tällaisista linkeistä tai kolmansien osapuolten sivustoista.