• All products are added to your cart.

Yritys

Suomalainen muotikauppa tyylitietoiselle kaupunkilaiselle.

Vaatteita, kenkiä, laukkuja ja asusteita miehille ja naisille.

BJÖRKQVIST on naisten- ja miestenmuodin edelläkävijä. Meiltä löydät mielenkiintoisia kansainvälisiä muotimerkkejä, kenkiä, laukkuja ja muita asusteita joita ei muualta Suomesta vielä saa, sekä tuttuja ja hyväksi koettuja laatumerkkejä kaupunkilaiseen makuun.

Tarjoamme klassisen skandinaavisen näkemyksen kaupunkimuodista eurooppalaisella twistillä. Valikoimissamme on kauden muotia sekä erikoisuuksia kansainvälisesti jo tunnetuilta muotimerkeiltä sekä nousevilta ajankohtaisilta brändeiltä. Valikoima kattaa miesten- ja naisten vaatteet, laukut, kengät ja muut asusteet. Kaikki tuotteet on valittu vastaamaan suomalaista käsitystä hyvästä hinta-laatusuhteesta, laatua painottaen.

BJÖRKQVIST on suomalainen perheyritys joka on ollut mukana helsinkiläisessä muotimaailmassa jo vuodesta 2006. Kymmenessä vuodessa  meistä on kasvanut kaupungin kiinnostavin muotikauppa jonne asiakkaamme tulevat yhä uudelleen etsiessään tyylinäkemystä ja hyvää palvelua. Keskitymme pukemaan kaupunkilaisen joka tarvitsee/haluaa trendikkäät, rennon asialliset vaatteet työhön tai vapaa-aikaan.

BJÖRKQVIST on Helsingin ydinkeskustassa -Kauppakeskus KLUUVI, Aleksanterinkatu 9

Ab Björkqvist Helsinki Oy

Aleksanterinkatu 9

00100 Helsinki