• All products are added to your cart.

Tietoa Björkqvististä

Suomalainen muotikauppa verkossa ja kivijalassa- tyylitietoiselle kaupunkilaiselle.

BJÖRKQVIST on naisten- ja miestenmuodin edelläkävijä. Meiltä löydät mielenkiintoisia kansainvälisiä muotimerkkejä, kenkiä, laukkuja ja muita asusteita joita ei muualta Suomesta vielä saa, sekä tuttuja ja hyväksi koettuja laatumerkkejä kaupunkilaiseen makuun.

Tarjoamme klassisen skandinaavisen näkemyksen kaupunkimuodista eurooppalaisella twistillä. Valikoimissamme on kauden muotia sekä erikoisuuksia kansainvälisesti jo tunnetuilta muotimerkeiltä sekä nousevilta ajankohtaisilta brändeiltä. Valikoima kattaa miesten- ja naisten vaatteet, laukut, kengät ja muut asusteet. Kaikki tuotteet on valittu vastaamaan suomalaista käsitystä hyvästä hinta-laatusuhteesta, laatua painottaen.

BJÖRKQVIST on suomalainen perheyritys joka on ollut mukana helsinkiläisessä muotimaailmassa jo vuodesta 2006. Kymmenessä vuodessa  meistä on kasvanut kaupungin kiinnostavin muotikauppa jonne asiakkaamme tulevat yhä uudelleen etsiessään tyylinäkemystä ja hyvää palvelua. Keskitymme pukemaan kaupunkilaisen joka tarvitsee/haluaa trendikkäät, rennon asialliset vaatteet työhön tai vapaa-aikaan. Bjorkqvist.fi on suomen kansainvälisin muodin verkkokauppa. Palvelemme asiakkaitamme ympäri maailmaa jo seitsemällä kielellä, yli 100:aan maahan.

BJÖRKQVIST kivijalkakauppa on Helsingin ydinkeskustassa -Kauppakeskus KLUUVI, Aleksanterinkatu 9

Björkqvist Helsinki, Aleksanterinkatu 9 Kauppakeskus Kluuvi, 00100 Helsinki

Björkqvist verkkokauppa:  www.bjorkqvist.fi  | www.muotianyt.fi